Koek=op Blog

Blog over Koek=op

 • Mooi weer op komst

  Laat de zomer nou maar echt beginnen, want een Koek=op shirt onder een warme trui is natuurlijk geen porem. Een originele Koek=op mag gezien en gelezen worden.

  Een grappig shirt voor bijvoorbeeld een festival of gewoon lekker op het terras. Je krijgt geheid aanspraak op je favoriete koekisop opdruk. Draag hem met een lach en relativeer de boel een beetje.

  Laten we dus hopen dat de zomer zich wat meer laat zien. Lekker weer, vrolijkheid op straat en een shirt met een knipoog naar het serieuze. Kom maar op met de zon!

  koekisop-FB-post-zomer-150x100

 • Koek is op

   Koek = op!

  De koek is op! Dat is toch te gek voor worden? De hele dag maakt Nederland zich druk over van alles en nog wat. Iedereen heeft een mening of vindt ergens wat van. Soms zaken dichtbij, maar laten we eerlijk zijn, nog liever als we er helemaal niet door geraakt worden. Heerlijk om een mening te hebben, maar kan het wat minder serieus?

  Koek = op relativeert en vind dat je het leven beter met wat humor kan beleven. Dus neem ook jezelf niet te serieus en sluit je aan!
  Draag de Koek = op filosofie uit met deze kleding met een knipoog zodat we allemaal de dagelijkse onzin veranderen in die toch veel leukere waanzin.

  Waarschuwing: Koek = Op is niet voor mensen die geen positief contact willen maken met hun omgeving.

  Koek = op heeft shirts, petten & tassen voor hem en haar en zelfs voor de allerkleinsten. Natuurlijk is alles eerlijk geproduceerd. En kan je het samenstellen zoals je zelf wilt.

  koekisop-FB-851x315-indelucht

2 artikel(en)