Koek=op neemt zichzelf niet té serieus. Het gaat ons om de knipoog!

Wie is Koek=op
Koek=op maakt shirts, petten, tassen, rompers en buttons met een een grappige leus erop. Lekker duidelijk, zo'n witte print op een donker shirt! Koek=op vindt dat er al genoeg onzin te vinden is om je heen en dat alles veel te serieus wordt genomen. Alle Koek=op producten hebben een kreet met een knipoog! Het kan anderen aanzetten tot wat luchtiger denken, of je t-shirt maakt iemand gewoon aan het lachen. Je weet het niet tot je er eentje aan hebt. Het is maar net hoe je een originele Koek=op draagt, in ieder geval altijd met een knipoog naar het serieuze!

Hoe werkt Koek=op
Koek=op is nieuw, maar heeft al ruim 3 jaar ervaring in de textielindustrie. Met al deze ervaring maakt Koek=op gebruik van kwalitatief hoogwaardige producten. Zo werkt Koek=op met producten van Continental Clothing die zijn aangesloten bij de Fair Wear Foundation. Eerlijk katoen dus!

De prints worden door middel van heat transfer aangebracht op het shirt. De flexibele folie is ijzersterk en zal zelfs langer goed blijven dan het textiel.

Waarom een originele Koek=op.
Waarom een échte Koek=op kopen is natuurlijk heel erg persoonlijk. Wat we wel kunnen zeggen is dat je in ieder geval opvalt met zo'n uitgesproken shirt, tas, cap, rompertje of button. Ze zijn allemaal uniek en er zit er vast wel eentje tussen die bij je past of aansluit bij hoe je je voelt of waar je heen gaat.

Koek=op is onderdeel van Elwin Hofman Design:
Elwin Hofman Design
Zeswielenstraat 15
1823 BM  Alkmaar

T | 0641778396
E | info@koekisop.nl

KvK nummer: 17164054
BTW nummer: NL002244989B78

 

Wanneer je een origineel product hebt aangeschaft van Koek=op, draag het dan vooral met veel plezier en vergeet die knipoog niet!

Elwin Hofman
Koek=op